به گزارش خبرنگار مهر، معصومه ابتکار بعدازظهر امروز دوشنبه در جمع دانشگاهیان، سازمان های مردم نهاد زیست محیطی و مسئولان سازمان ها و شرکت های استان کردستان در سنندج گفت: نیاز است در کردستان اتاق فکری با هدایت استاندار و حضور جامعه علمی در حوزه محیط زیست تشکیل شود.
وی عنوان کرد: ارائه پیشنهادات کاربردی،نقد، رصد و نظارت بر عملکردها و جذب مشارکت های مردم از جمله مزیت های تشکیل اتاق فکر است که امیدوارم در استان این مهم تحقق پیدا کند.
وی اظهار داشت: خوشبختانه استاندار کردستان نگاه جامع و فراگیری نسبت به مسائل محیط زیست دارد و این یکی از دستاوردهای روی کارآمدن دولت تدبیر و امید است.
رئیس سازمان محیط زیست کشور ادامه داد: با تشکیل اتاق فکر می توان توسعه همه جانبه استان را رقم زد و مشکلات گریبانگیر موجود در حوزه هایی هم چون محیط زیست را با همت و مشارکت جمعی برطرف کرد.
ابتکار بیان کرد: شکی در اینکه کشور ما هم اکنون با چالش ها و مشکلات و مسائل زیست محیطی مواجه است، وجود ندارد لذا برای برون رفت از این شرایط باید تلاش و همتی مضاعف با عزم ملی داشته باشیم.
وی عنوان کرد: شرایط کردستان نسبت به بسیاری از استان های دیگر کشور هم چون سیستان و بلوچستان بحرانی و حاد نیست ولی در آستانه خطر قرار دارد.
وی اظهارداشت: برای مواجه نشدن با مشکلات زیست محیطی حاد نیاز به برنامه ریزی اساسی و اصولی است و در این رابطه رسانه ها و مردم هم باید مشارکت بیشتری داشته باشند.
رئیس سازمان محیط زیست کشور از حمایت از فعالیت های مبتنی بر مطلاحظات زیست محیطی تاکید کرد و افزود: تمامی فعالیت های و پژوهش های کاربردی در عرصه محیط زیست مورد حمایت قرار می گرد.
ابتکار با بیان اینکه 200 شغل و ده ها عرصه برای فعالیت زیست محیطی و دانش بنیان تعریف شده است، اظهارداشت: تفاهمنامه ای با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منعقد کرده ایم و در این راستا اعتباراتی هم به شرکت های دانش بنیان فعال در زمینه محیط زیست اختصاص داده می شود.
وی عنوان کرد: انتظار می رود محور مهم در طراحی و اجرای فرآیند کار واحدهای تولیدی،صنعتی و فنی محیط زیست باشد تا این واحدها بعد از طی مراحل و فازهای مطالعاتی دچار مشکل نشوند.
نظر شما